Cum sa organizezi petrecerea burlacilor

Lipsa femeilor fara prejudecati nu inseamna automat ca petrecerea burlacilor se indreapta spre un mare esec. Mirele si prietenii lui se pot distra de minune si fara ajutorul urmaselor Evei si pentru a demonstra acest lucru, iata cateva idei de a sarbatori trecerea barbatului de la statutul de burlac la cel de sot si cap al familiei.

Departe de striptease, bautura si dansuri deocheate, barbatii pot deveni cu adevarat creativi in jurul catorva modalitati de a petrece in stil tipic masculin.

Vanatoare. Ideea se adreseaza in special celor care nu sunt obisnuiti cu vanatoarea. Senzatiile vor fi noi si dintre cele mai interesante. Sa zicem zece barbati, zece arme si cateva cutii de bere. Va iesi o nebunie!

Poker. Cei mai buni prieteni adunati in jurul unei mese, bere din belsug, trabucuri, un joc fascinant de carti si multe glume. Toate acestea intregesc imaginea unei seri ideale, tipic masculine, de-a lungul careia viitorul mire petrece alaturi de prietenii sai.

 

Camping. O seara departe de nebunia pregatirilor de nunta, departe de telefoane, galagie, emotii si stres. Mirele si amicii sai se vor bucura si relaxa in mijlocul naturii, dormind in corturi, band bere si mancand in jurul focului. Suna masculin!

Degustare de vinuri. Din cauza preturilor nu este tocmai o modalitate ieftina de a petrece alaturi de burlaci. Insa mirele si prietenii sai se vor simti nemaipomenit degustand mai multe soiuri de vinuri printre glume si discutii barbatesti.

Jocuri video. Alaturi de partenere, cu siguranta ca burlacii nu se pot bucura indeajuns de jocurile video. Ar fi strasnic ca mirele sa isi petreaca ultima noapte de libertate in compania prietenilor jucand pe saturate tot soiul de jocuri video.

 

Gratar cu bere. O petrecere numai cu barbati in jurul unui gratar si a unui frigider plin cu bere poate fi o tema excelenta pentru petrecerea burlacilor. Depinde numai de mire si apropiatii lui sa se simta bine.

Sporturi extreme. Pentru o petrecere extrema, putin risc nu strica. Adrenalina, competitivitatea si curajul tipic barbatesc pot transforma un sport extrem intr-un minunat mod de distractie pentru viitorul sot si prietenii lui. Saritura cu parasuta, rafting-ul, bunjee jumping, o cursa de masini sunt numai cateva idei pentru o petrecere a burlacilor iesita din comun.

Exista, evident, numeroase posibilitati pentru ca petrecerea burlacilor sa iasa din tipare. Ceea ce este insa cel mai important tine de viitorul mire si invitatii lui si anume prietenia dintre ei si usurinta de a se simti bine fara a face excese din cele interzise ulterior de viata in doi.

Recomanda-ne prietenilor!