Petrecerea perfecta a Burlacitelor

Petrecerea burlacitelor trebuie sa fie o petrecere plina de umor, veselie, distractie si, de ce nu, senzualitate. Daca vrei ca mirele si prietenii lui sa nu se mai poata concentra la petrecerea burlacilor, visand in schimb cu ochii deschisi la petrecerea burlacitelor, solutia este o petrecere in pijamale.

Mireasa si prietenele sale se pot distra de minune ca pe timpul petrecerilor de liceu, acasa, imbracate lejer si mai ales sexy.

Asadar o petrecere a burlacitelor nu trebuie sa se desfasoare neaparat in oras, este suficient sa fie vesela, udata cu cocteiluri si acompaniata de muzica buna.

Este un bun prilej de a rememora perioada lipsita de griji a adolescentei si de a-ti aminti inceputurile multor prietenii durabile. In plus, o petrecere a burlacitelor in pijamale inseamna costuri reduse, pentru ca nu mai trebuie platita nici limuzina, nici nota de la restaurant, iar distractia continua acasa pana dimineata devreme, in functie de cum rezista invitatele.

Se poate propune ca (sub)tema a petrecerii pijamaua sexy, astfel incat mireasa si burlacitele sale sa se simta ca niste zeite senzuale, sa se machieze si pieptane inspirandu-se din fanteziile cele mai obraznice ale barbatilor. Fotografiile facute in aceasta seara vesela vor ramane ca dovada a frumusetii miresei de-a lungul anilor, dar vor trezi si fiori de placere norocosilor care vor avea sansa sa le admire.

O petrecere a burlacitelor in pijamale sexy sau doar lejere, comode, presupune bineinteles un meniu. Alcoolul nu poate lipsi, dar pe langa cocktailuri din cele mai dulci si aromate, trebuie servite si cateva gustari. Aici, trebuie sa se aiba in vedere preferintele burlacitelor care pot opta intre snack-uri, dulciuri, gustari calde. Popcornul, pizza, alunele, chipsurile sunt de obicei preferate la o petrecere a burlacitelor desfasurata acasa.

 

Dar daca tot vorbim de o petrecere cu tematica, de ce nu am vorbi si de o tematica a mancarii? Putem avea asadar o petrecere a burlacitelor in pijamale in jurul unui festin mexican sau in jurul unei mese campenesti, ori in jurul unui meniu exotic.

Cadourile pe care burlacitele le aduc miresei pot avea si ele o tema anume. Depinde de fiecare sa daruiasca cate un cadou amuzant, folositor, incadrat intre alte cadouri pe aceeasi tema.

O petrecere a burlacitelor in pijama se poate desfasura insa si in jurul jocurilor de carti; vorbim de o seara de poker, spre exemplu. O idee draguta: domnisoara de onoare care se ocupa cu organizarea petrecerii poate face pe comanda un pachet de carti de joc personalizat, astfel ca pe spatele cartilor sa se regaseasca poze cu mirele si burlacii sai.

Si daca tot a venit vorba despre jocuri si veselie, atunci putem spune ca o petrecere a burlacitelor in pijamale poate rememora cateva dintre jocurile adolescentei. Ce femeie nu isi aminteste de felul in care impreuna cu prietenele sale visa prin tot soiul de jocuri la barbatul ideal?

 

Pentru ca ultima seara de libertate a viitoarei sotii sa fie una memorabila, sa marcheze cu adevarat o trecere sprituala spre un nou capitol de viata, trebuie avuta in vedere si decorarea casei in care se tine petrecerea.

Domnisoara de onoare nu are voie sa subestimeze niciodata puterea decoratiunilor interioare, mai ales intr-o asemenea ocazie. Daca vorbim de pijamale, cocteiluri, jocuri din adolescenta, avem nevoie de multe baloane roz, de papusi din plus, pernute colorate si accesorii de masa in culori vii. Ar fi interesant si amuzant ca burlacitele sa primeasca inca de la venire o mica atentie, in locul marturiilor de nunta, care sa le aminteasca peste ani de cea mai reusita petrecere a burlacitelor.

Pentru miresele din cale afara de romantice si sensibile, o petrecere a burlacitelor in pijamale poate include si un moment cinematografic. Cu siguranta va fi placut pentru viitoarea sotie si prietenele sale sa poata rada si lacrima in voie urmarind un film clasic de dragoste.

Si daca tot ne-am distrat de minune, am ras, am baut, am mancat, ne-am jucat si apoi ne-am emotionat, cum putem incheia o petrecere a burlacitelor in pijamale altfel decat cu o amintire tangibila? La despartire, fiecare burlacita isi poate face o fotografie cu mireasa inainte de nunta, iar poza pusa intr-o rama facuta de obicei cadou de catre viitoarea sotie, va sta marturie de-a lungul anilor pentru momentele cele mai vesele si placute alaturi de prietene.

Petrecerile burlacitelor se pot inspira dintr-o mie de teme. Important este ca atunci cand fetele s-au strans in jurul celei ce urmeaza sa se casatoreasca, ele sa fie alaturi una de cealalta nu numai fizic, ci mai ales sentimental. Pana la urma, dragostea, in toate formele ei, este cel mai bun ingredient al unei seri de neuitat alaturi de oamenii dragi.

Recomanda-ne prietenilor!